ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγύρεις Αγίων  Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος  

πανηγύρεις-αγίων-ραφαήλ-νικολάου-κα-609619

Την μνήμη των Αγίων Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης πανηγυρίζει η Εκκλησία αύριο Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Ραφαήλ Βόλου

Σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Ραφαήλ Νέας Αγχιάλου

Σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα μιλήσει.

Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Ανακομιδή λειψάνων Αγίου Αθανασίου

Την ίδια ημέρα, εξάλλου, θα εορταστεί η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Αθανασίου Αλλης Μεριάς

Σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου στα Αστέρια Αγριάς

Σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα. Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο π. Ελευθέριος Σαράτσης, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου

Σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα. Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο π. Δημήτριος Καρακώστας, Αρχιερατικός Επίτροπος Βελεστίνου, ο οποίος θα μιλήσει.

Eυχές από το Δήμο Αλοννήσου στο SKIATHOS EXPRESS

Ευχές στον πλοίαρχο και το πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σκιάθος» απηύθυνε ο Δήμος Αλοννήσου για υγεία και καλές θάλασσες. «Τους ευχαριστούμε για το κοινωνικό έργο που επιτελούν», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αλοννήσου Χρήστος Φλωρούς,

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου