ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με ανοιξιάτικο καιρό στη Μαγνησία

πάσχα-με-ανοιξιάτικο-καιρό-στη-μαγνησ-611683

Κατακόρυφη άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί στη Μαγνησία

Διατηρείται ο ανοιξιάτικος καιρός στη Μαγνησία, με υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες τη μέρα του Πάσχα και τον υδράργυρο να αγγίζει τους 31 βαθμούς Κελσίου σε Βόλο και Βελεστίνο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παραθέτει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, με την ένδειξη του υδραργύρου στους 25 με 26 βαθμούς στον Βόλο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί, με τον καιρό να χαρακτηρίζεται αίθριος.

Αραιές συννεφιές αναμένονται αύριο, Μεγάλο Σάββατο, τις θερμές ώρες της μέρας, με τη θερμοκρασία σε νέα άνοδο στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία. Στο Βελεστίνο, ειδικότερα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί.

Αίθριος ο καιρός και μεθαύριο, Κυριακή του Πάσχα, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου στο Βελεστίνο και τον Βόλο. Στις υπόλοιπες πεδινές περιοχές, θα αγγίξει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή στροφή των ανέμων, τη Δευτέρα του Πάσχα, με την θερμοκρασία να κατεβαίνει στους 28 βαθμούς Κελσίου, και τον καιρό να διατηρείται αίθριος.

Πάσχα με ανοιξιάτικο καιρό και υψηλές θερμοκρασίες στη Μαγνησία, με τον κ. Τακούδη να υπογραμμίζει ότι «ο αίθριος καιρός θα διατηρηθεί και την Τρίτη, με λίγες συννεφιές κυρίως στα ανατολικά παράλια της Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου