Πρεμιέρα για το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Αχιλλοπούλειο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-30, 12:50:14
Πρεμιέρα για το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Αχιλλοπούλειο

Πρόβα τζενεράλε σήμερα το νέο, mega εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο του Βόλου με εμβολιαστικές γραμμές για όλα τα εμβόλια.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Αχιλλοπούλειο στεγάστηκε και λειτουργεί δοκομαστικά από σήμερα στο αίθριο που διαχωρίζει τη νέα από την παλαιά πτέρυγα, σε έναν μεγάλο και άνετος χώρο, πλήρως εξοπλισμένο.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνουν 85 εμβολιασμοί ατόμων ηλικίας 30 – 39 ετών.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Αχιλλοπούλειο θα μπορεί να πραγματοποιήσει 1.000 εμβολιασμούς ημερησίως.

Στο σχέδιο fast track ανοσοποίησης του γενικού πληθυσμού επικεφαλής θα είναι το νοσοκομείο Βόλου, όπου από 5 Μαΐου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το mega εμβολιαστικό κέντρο με εμβολιαστικές γραμμές για όλα τα εμβόλια.

Στον νομό, τα εμβολιαστικά Κέντρα που θα ενεργοποιήσουν επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές από την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαΐου είναι το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου, το ΚΥ Αλμυρού με τρεις νέες εμβολιαστικές γραμμές, το ΚΥ Βόλου με δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές, ενώ στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, που μέχρι σήμερα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca, «ανοίγει» εμβολιαστική γραμμή και με αυτό της Pfizer.

Επίσης, από τις 5 Μαΐου θα υπάρξει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου και μία εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=