Συνάντηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-29, 20:00:14
Συνάντηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

 

Συνάντηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας και της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ στο νομό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εκπροσώπησαν ο Μ. Δραμητινός Συντονιστής της ΝΕ, η Β. Κατσαρδή αναπλ. Συντονίστρια της ΝΕ, και οι βουλευτές Α. Μεϊκόπουλος και Κ. Παπανάτσιου. Από την πλευρά του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν οι Φ. Κωνσταντινίδης πρόεδρος, Λ. Αναστασίου αναπλ. πρόεδρος, Γ. Φωτόπουλος ταμίας, Κ. Κυράνης οργανωτικός γραμματέας.

Αναφορικά με όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρονται τα εξής: «Στην άκρως εποικοδομητική συνάντηση που χαρακτηρίστηκε από το εξαιρετικά θετικό κλίμα συνεννόησης, κυριάρχησε η συζήτηση αναφορικά με το επερχόμενο εργασιακό νομοσχέδιο και τις αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει, σύμφωνα με όσα έχουν διακηρυχθεί μέχρι στιγμής από επίσημα χείλη της κυβέρνησης. Επίσης, υπογραμμίστηκε η κοινή επιθυμία περεταίρω συνεργασίας σε τακτά χρονικά διάστημα μεταξύ τω θεσμικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ με σκοπό την ανάδειξη και τοπικών ζητημάτων, και την επιδίωξη επίλυσης τους μέσω των διαδικασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του εργασιακού πισωγυρίσματος που φιλοδοξεί να νομοθετήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίστηκε η ανάγκη μαζικής παρουσίας, του συνόλου του κόσμου της εργασίας αλλά και των παραγωγικών δυνάμεων, στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=