ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο ο 41χρονος που διέρρηξε καφετέριες στον Βόλο

στο-αυτόφωρο-ο-41χρονος-που-διέρρηξε-καφ-613555

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής με διάρρηξη κατ’ εξακολούθηση

Στο Αυτόφωρο οδηγείται την ερχόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά το Πάσχα, ο 41χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο το πρωί στον Βόλο, μετά από κλοπή δικύκλου και διάρρηξη δύο καφετεριών.

Ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έως το πρωί της Παρασκευής αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο από σημείο της πόλης του Βόλου.

Ακολούθως, μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, επιβιβαζόμενος στο δίκυκλο μοτοποδήλατο μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και με σφυρί έσπασε τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Ακολούθως, μετέβη σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και αφού, επίσης έσπασε τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου, μπήκε μέσα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 37 ευρώ και τρόφιμα.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ άλλων ένα σακίδιο με ένα σφυρί, ένα κατσαβίδι και υφασμάτινο γάντι, τα συνεργεία που προφανώς χρησιμοποίησε για τις διαρρήξεις.

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της κλοπής με διάρρηξη κατ’ εξακολούθηση. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα, καθώς απουσίαζαν μάρτυρες που θα κατέθεταν. Ο 41χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου