ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά τροφίμων από τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

δωρεά-τροφίμων-από-τον-όμιλο-ηρακλησ-σ-614819

Σε δωρεά σημαντικής ποσότητας τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου προχώρησε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Τζούνης Ευθύμιος και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου, ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την τόσο σημαντική προσφορά σε διάφορα είδη τροφίμων που είναι απαραίτητα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ειδικότερα σε δήλωσή του επισημαίνει: «Η επίσκεψη του Διευθυντή του Εργοστάσιου Βόλου κ. Βλάχου Μιχάλη και της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού κας Μαλαμούλη Αποστολίας, μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς είχαμε την ευκαιρία να τους ξεναγήσουμε στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να ενημερωθούν από κοντά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε αλλά και τις διαδικασίες διανομής των προϊόντων και των χορηγιών που παραλαμβάνουμε.

Η προσφορά του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι για εμάς πολύ σημαντική, καθώς οι ποσότητες αυτών των προϊόντων θα συνδράμουν στην ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ενταχθεί και συνεχίζουν να εντάσσονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Το συνεχές ενδιαφέρον και η στήριξή σας συμβάλλει στη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεγγύης, δίνοντας το μήνυμα σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, ότι ζούμε σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και ότι είμαστε πραγματικά κοντά τους».

Να σημειωθεί πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου