ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκε το Βολιώτικο ζαχαροπλαστείο «Μελίνι»

βραβεύτηκε-το-βολιώτικο-ζαχαροπλαστ-619950

Η πιο γλυκιά διάκριση για το βολιώτικο ζαχαροπλαστείο στα Greek Awards 2020

Με ποιοτική παρουσία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής από το 1987, το ζαχαροπλαστείο «Μελίνι» απέσπασε σημαντική διάκριση, που μεταφράζεται στο βραβείο ικανοποίησης πελατών 2020.

Ηθική επιβράβευση για τον Στέφανο Κουτή και τον Στέφανο Καϊσαρλή, συνιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου, η συγκεκριμένη διάκριση, που απονεμήθηκε στο πλαίσιο των Greek Awards.

Το ζαχαροπλαστείο «Μελίνι» ξεχωρίζει επί τρεις και πλέον δεκαετίες για την ποιότητα των πρώτων υλών στα γλυκίσματα που δημιουργεί και την άριστη εξυπηρέτηση στον πελάτη. Μεγάλη ποικιλία επιλογών, με πάστες, κεράσματα, τούρτες, παγωτό και πολλά άλλα γλυκίσματα για όλα τα γούστα, με τα πασχαλινά αβγά και τσουρέκια σε πρώτο πλάνο, έχει κερδίσει την προτίμηση των φίλων του γλυκού.

«Ελάτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις δεκάδες γεύσεις για την τούρτα των γενεθλίων, του γάμου ή και της βάπτισης και όχι μόνο, καθώς και να δοκιμάσετε τη σπεσιαλιτέ μας, τούρτα χουρμάδες – καρύδι, μια ιδιαίτερη γεύση για απαιτητικούς ουρανίσκους», υπογραμμίζουν οι ιδιοκτήτες.

Ατέλειωτη ποικίλα παγωτών, χειμώνα – καλοκαίρι, για τους λάτρεις του είδους, αλλά και ξεχωριστά και μοναδικά σχέδια με ζαχαρόπαστα για τις τούρτες, τα μπισκότα ή τα cup cakes, που αποσπούν θαυμαστικά σχόλια.

Προσφέροντας καθημερινά τα καλύτερα στους πελάτες και τους λάτρεις των γλυκών, το «Μελίνι» έλαβε τη μεγάλη διάκριση, που υπογραμμίζει ότι η ποιότητα, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, είναι εφόδια επιτυχίας.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 34 χρόνια, οι δημιουργοί του ζαχαροπλαστείου και οι συνεργάτες τους, δημιουργούν διαρκώς γλυκές γευστικές εκπλήξεις.

Το ζαχαροπλαστείο «Μελίνι» βρίσκεται στη διεύθυνση Ανθίμου Γαζή 128 στον Βόλο, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2421036917, ενώ για την εξυπηρέτηση του πελάτη υπάρχει και υπηρεσία delivery από τις 09:00 έως και 18:00. Παράλληλα λειτουργεί το Petite Melini, στη διεύθυνση Σπ. Σπυρίδη 91, με λαχταριστές δημιουργίες από ζαχαρόπαστα, εντυπωσιακά καπ κέικ και μπισκότα γάμου και βάπτισης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου