ΤΟΠΙΚΑ

Νέο βραβείο με άριστα στο «Αρτοπωλείον Τοπούζογλου»

νέο-βραβείο-με-άριστα-στο-αρτοπωλείο-626385

Απέσπασε το βραβείο άριστης εξυπηρέτησης πελατών για το 2020 από τα Greek Awards

Μία ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε το «Αρτοπωλείον Τοπούζογλου». Με βαθμολογία 9,5/10 του απονεμήθηκε από τα Greek Awards το βραβείο της άριστης εξυπηρέτησης πελατών, για το έτος 2020.

Η επιχείρηση του Παναγιώτη Τοπούζογλου έλαβε μέρος στον πανελλαδικό διαγωνισμό που διοργανώνουν τo greekawards.gr και κατάφερε να διακριθεί, λαμβάνοντας τη θετική ψήφο των καταναλωτών του Βόλου, οι οποίοι επιβράβευσαν την άμεση εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και τον σεβασμό στον πελάτη, που απολαμβάνουν στα δύο καταστήματα του γνωστού επιχειρηματία.

Προτεραιότητα της οικογένειας Τοπούζογλου, από την αρχή της λειτουργίας του πρώτου φούρνου τους, στην οδό Α. Γαζή και στη συνέχεια στα δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, στην οδό Ερμού και στην οδό Κασσαβέτη, είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους, στον τομέα της ποιότητα των προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών τους.

Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό εξυπηρετούν πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια, έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια φιλική σχέση με τους πελάτες τους, τους οποίους ακούραστα εξυπηρετούν, χαρίζοντας τους και τις παραδοσιακές γεύσεις, για τις οποίες φημίζεται το «Αρτοπωλείον Τοπούζογλου», αλλά και νέες ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με συνταγές από τη Γαλλία.

Το νέο βραβείο έρχεται να προστεθεί στις τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια από οργανισμούς του χώρου των τροφίμων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δίνει ώθηση στον κ. Τοπούζογλου να θέτει ακόμη πιο υψηλούς στόχους και να συνεχίσει να ικανοποιεί στην εντέλεια την πελατεία του.

Το «Αρτοπωλείον Τοπούζογλου» ευχαριστεί τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες που το εμπιστεύονται και το τιμούν με την προτίμησή τους και υπόσχεται να τους προσφέρει πάντα παρασκευάσματα, φτιαγμένα με αγνά υλικά, που να ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και να χαρίζουν νοστιμιά και απόλαυση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου