ΤΟΠΙΚΑ

E-book με έργα για την επόμενη ημέρα από τον κορονοϊό από το Π.Θ.

e-book-με-έργα-για-την-επόμενη-ημέρα-από-τον-626425

«Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid -19» είναι το θέμα του διαγωνισμού που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο φετινός διαγωνισμός διενεργείται σε συνέχεια των τεσσάρων εθνικών διαγωνισμών με μια διαφορετική μορφή λόγω των συνθηκών που βίωσε η χώρα μας. Στον διαγωνισμό φέτος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Ελληνες – Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται είτε να καταγράψουν είτε να απεικονίσουν την ιδέα ή την εμπειρία τους η οποία θα πρέπει να είναι βασισμένη στην επόμενη ημέρα από την Covid – 19.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα έως 5.000 λέξεων είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής καθώς και άλλων μεθόδων την επόμενη μέρα από τον Covid – 19 (χωρίς περιορισμό συμμετοχών). Ολα τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα στο email [email protected] έως τις 15 Ιουλίου.

Ολα τα έργα όπως και πέρυσι θα φιλοξενηθούν σε e-book που θα εκδοθεί και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τιμητική διάκριση κατά την παρουσίαση του e-book σε όλη της Θεσσαλίας.

Για όσους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του eBook και την τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων ο τρόπος αποστολής τους θα είναι μέσω e-mail.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου