ΤΟΠΙΚΑ

Παρεμβάσεις σε Πορταριά, Διμήνι, Κατηχώρι, Ανω Βόλο από τον Δ. Βόλου

παρεμβάσεις-σε-πορταριά-διμήνι-κατηχ-626439

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα παρεμβάσεων για την βελτίωση των υποδομών των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Βόλου.

Οπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενότητων Αργύρης Κοπάνας στην Πορταριά περατώνεται το έργο ανακαίνισης με εξωτερικό περιμετρικό βάψιμο και επιδιορθώσεις ζημιών και φθορών του δημοτικού κτιρίου, που στεγάζει τις δραστηριότητες και τα προϊόντα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Πορταριάς και βρίσκεται έναντι της κεντρικής πλατείας.

Επίσης, στην Πορταριά, επισκευάστηκε και αποκαταστάθηκε η βατότητα κεντρικού λιθόστρωτου δρόμου, που εξυπηρετεί οικίες, τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης.

Στο Διμήνι και στον Ανω Βόλο βελτιώθηκε η οδοποϊία για την ασφαλέστερη μετακίνηση των δημοτών, των αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ στο Κατηχώρι αναδομήθηκε λιθόστρωτος δρόμος-καλντερίμι, που είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές.

«Οι παρεμβάσεις αυτές είναι ουσιαστικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, για την περιφέρεια του Δήμου μας και το σύνολο των χωριών μας. Στην προσπάθεια αυτή η συνεργασία των τοπικών προέδρων είναι πολύ σημαντική.

Η εικόνα των χωριών μας καθημερινά αλλάζει και θα συνεχίσουμε καθ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας μας προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε σχετικά ο κ. Κοπάνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου