ΤΟΠΙΚΑ

Austrian Boys:«Δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου να αφεθεί στα χέρια του Γερουλάνου»

austrian-boysδεν-ανεχόμαστε-η-ιστορία-του-τόπου-365296
Η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, εξαιτίας της αναποτελεσματικής φύλαξης της περιοχής, οδήγησε τους οπαδούς της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου σε μία πρωτότυπη απόφαση, καθώς ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε περιπόλους προστασίας του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης.
Τα μέλη του συνδέσμου Austrian Boys έστρεψαν τα βέλη τους εναντίον του υπουργού Πολιτισμού και σε ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν πως δεν ανέχονται «να αφεθεί η ιστορία του Βόλου στα χέρια του Γερουλάνου»!
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρεται: «Μετά από τη προθυμία όλων των μελών των Austrian Boys, τις βραδινές ώρες θα εκτελείται περίπολος προστασίας στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια και στη διάθεση του Γερουλάνου και στο Κολωνάκι της Αθήνας. Απέδειξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου