ΤΟΠΙΚΑ

Παραδόθηκαν 1.450 κιλά πλαστικά καπάκια στον «Ιππόκαμπο»

παραδόθηκαν-1-450-κιλά-πλαστικά-καπάκια-σ-630284

Ποσότητα 1.450 κιλών από πλαστικά καπάκια συγκεντρώθηκε τις τελευταίες ημέρες από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και παραδόθηκε για λογαριασμό του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος», με στόχο την κάλυψη αναγκών του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ξεκίνησε πριν από έξι, περίπου, χρόνια, με τις ποσότητες που συγκεντρώνονται σε τακτική βάση, να υπογραμμίζουν την ευαισθησία που διακρίνει το κοινωνικό σύνολο.

«Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε 600 περίπου κιλά, με τη συνδρομή σχολείων, συλλόγων, εμπορικών καταστημάτων, καφετεριών, επιχειρήσεων, πολιτών, που μας φέρνουν καπάκια σε σακούλες του μάρκετ. Ολοι ενστερνίζονται την ίδια προσπάθεια και προσφέρουν», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Σε διαρκή δράση οι «καλοί Σαμαρείτες» του Βόλου δεν σταματούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, με όλες τις δυνάμεις τους.

Με την συνδρομή των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου κατέστη, στο μεταξύ, δυνατή η μετακίνηση δύο ανήμπορων κατοίκων της περιοχής, που διαμένουν σε δύσβατες περιοχές και διευκολύνθηκε η μετάβασή τους στο Νοσοκομείο, προκειμένου να εμβολιαστούν και στην συνέχεια να επιστρέψουν στο σπίτι τους. «Εξυπηρετούμε και κόσμο που θέλει να κάνει εμβόλια, μεγάλους ανθρώπους, ηλικιωμένους που έχουν πρόβλημα μετακίνησης», ανέφερε ο Βασίλης Ηλιόπουλος.

Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στον άνθρωπο, δεν σταματούν να συγκεντρώνουν ξύλα και τρόφιμα για άπορες οικογένειες, με στόχο να καλυφθούν, παράλληλα, ανάγκες αναξιοπαθούντων και ενόψει της πασχαλινής περιόδου. «Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για το Πάσχα, για να τα διανείμουμε σε όσους έχουν ανάγκη», σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, για να προσθέσει ότι οι εθελοντές παραμένουν σε ετοιμότητα για να συνδράμουν κάθε έκτακτη ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου