ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς απαντήσεις τα αμείλικτα ερωτήματα για το φονικό

χωρίς-απαντήσεις-τα-αμείλικτα-ερωτήμ-641718

Η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων Γιάννα Παναγοπούλου είπε ότι η άτυχη Κωνσταντίνα είχε κάνει σειρά νομικών ενεργειών

Αναπάντητα παρέμεναν και χθες για τρίτη συνεχόμενη μέρα τα αμείλικτα ερωτήματα σχετικά με το διπλό φονικό του δράστη και το γεγονός ότι η τραγική οικογένεια δεν κατέστη δυνατό να προστατευτεί, ενώ η άτυχη 28χρονη Κωνσταντίνα είχε προβεί σε σειρά νομικών ενεργειών.

Ο δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από «παραληρηματική διαταραχή με διωκτικά και διεγερτικά συμπτώματα, αρνούμενος επιμόνως να λάβει θεραπευτική αγωγή», και σύμφωνα με πληροφορίες το Κέντρο Ψυχικής Υγείας είχαν αποφανθεί ότι έχρηζε ακούσιου εγκλεισμού.

Ενώ χθες παίζοντας η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Απόστολου Τσάπα με την εξόδιο ακολουθία των αδικοχαμένων παιδιών, απαντήσεις δεν υπήρχαν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που ρύθμιζαν την επικοινωνία του ανήλικου με τον πατέρα του και σύμφωνα με δικαστική απόφαση ο πατέρας απαγορευόταν να έχει επαφές με το παιδί.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη 1η Απριλίου είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος του πατέρα της, είχε σχηματιστεί δικογραφία, αλλά δυστυχώς, ο δράστης ενώ είχε αναζητηθεί δεν είχε εντοπισθεί εντός χρονικού πλαισίου του Αυτοφώρου.

Είχε κάνει σειρά καταγγελιών, είχε διατυπώσει παράπονα στην Εισαγγελία Βόλου.

Η δικηγόρος των θυμάτων χθες προχώρησε δηλώσεις για πρώτη φορά από τη στιγμή που συνέβη το μακελειό.

Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας στην εκπομπή του mega «Live news» επισήμανε σε κάθε τόνο ότι δεν έχουν όλοι οι ψυχικά πάσχοντες το ακαταλόγιστο.

«Μπορεί να μείνει ατιμώρητος μόνο εκείνος που δεν συνειδητοποιεί τι έχει κάνει. Δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν ψυχικά προβλήματα μπορούν να προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις και να μένουν ατιμώρητοι. Τα παιδιά έχουν καίρια πλήγματα στην καρδιά των δύο παιδιών από τον δράστη» επισήμανε.

Οσον αφορά στο αγγελούδι της Κωνσταντίνας, είπε ότι είναι καλά και προς το παρόν δεν γνωρίζει τίποτα. «Η οικογένεια θα απευθυνθούν σε ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφερθεί», ανέφερε η ίδια και τόνισε: «Ο μικρούλης είναι ό, τι της έχει απομείνει και θα ρίξει όλο το βάρος της εκεί».

Τέλος επισήμανε ότι το πιο τραγικό απ’ όλα για την οικογένεια των θυμάτων είναι όταν θα σβήσουν τα φώτα και θα κλείσουν οι κάμερες. Θα μείνουν, όπως είπε, ολομόναχοι με ένα παιδί στο σπίτι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου