Μηχανοκίνητη πορεία επαγγελματιών λαϊκών αγορών στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-07, 11:34:46
Μηχανοκίνητη πορεία επαγγελματιών λαϊκών αγορών στον Βόλο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, ενάντια στο νομοσχέδιο «ταφόπλακα» για τον θεσμό, όπως το χαρακτηρίζουν, πραγματοποίησαν σήμερα οι έμποροι και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών.

Οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών του Δήμου Βόλου δεν έστησαν σήμερα τους πάγκους τους ούτε στη λαϊκή οπωροκηπευτικών στην οδό Λόρδου Βύρωνος, ούτε στη λαϊκή ένδυσης και υπόδησης στην οδό Καποδιστρίου.

Στις 10.30 το πρωί, συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Παγασών, και από εκεί συντονισμένα, με τα οχήματά τους, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του Βόλου και κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου θα επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Μέχρι την επίδοση του ψηφίσματος, το κομβόι των οχημάτων θα παρέμεινε σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος.

«Το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές θα είναι η ταφόπλακα για τον θεσμό και για 500 περίπου παραγωγούς, εμπόρους οπωροκηπευτικών, αλλά και εμπόρους βιομηχανικών ειδών στη Μαγνησία», αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας, Απόστολος Τσακανίκας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=