ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούν να ενταθεί η επιτήρηση από ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ

ζητούν-να-ενταθεί-η-επιτήρηση-από-διασ-642836

Ζητούν στις δημοτικές ενότητες Βόλου, όπου παρατηρείται έξαρση παραβατικότητας

Εντείνεται η επιτήρηση από την Ομάδα ΔΙΑΣ και την ΟΠΚΕ σε δημοτικές ενότητες του Βόλου, όπου παρατηρείται αύξηση της παραβατικότητας, όπως ζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν στελέχη του Δήμου Βόλου με αντίστοιχα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Προχθές, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη και της αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων Βόλου Αναστασίας Μορφογιάννη, του αντιδημάρχου Περιφερειακών Ενοτήτων Βόλου Αργύρη Κοπάνα και του προέδρου Συνδέσμου Διαχείρισης Αποβλήτων και τοπικό σύμβουλο Κωνσταντίνου Γανωτή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Αλεξάκη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Παρόντες από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν επίσης και ο κ. Καλαμπόκας ως α’ υποδιευθυντής και ο κ. Ντιζές ως β’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και των υπηρεσιών του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής. Συζητήθηκαν παράλληλα τα ζητήματα που αφορούν την αύξηση της παραβατικότητας σε ορισμένες δημοτικές ενότητες, για τις οποίες είχε προηγηθεί σχετική έγγραφη ενημέρωση από την πλευρά της δημοτικής αρχής προς τον κ. Αλεξάκη την προηγούμενη εβδομάδα. Για αυτό το σκοπό έγιναν εισηγήσεις για αύξηση της επιτήρησης από ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ στις περιοχές που παρουσιάζουν προβλήματα. Παράλληλα αναγνωρίστηκε από την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας η προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα των δράσεων και των ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν προσηλωμένοι σε έναν κοινό, διττό στόχο, που δεν είναι άλλος από την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μας αλλά και της ασφάλειας των πολιτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου