«Πού είναι τα παιδιά μου, θέλω να τα δω…» -Ράγισε καρδιές η μάνα των δύο αδελφών

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-06, 10:40:08
«Πού είναι τα παιδιά μου, θέλω να τα δω…» -Ράγισε καρδιές η μάνα των δύο αδελφών

Πώς να πεις σε μία μάνα ότι τα δύο της βλαστάρια δεν υπάρχουν πια; Πώς να παρηγορήσεις έναν πατέρα, που από τη μία στιγμή στην άλλη είδε τα δύο του παιδιά να κείτονται αιμόφυρτα από το μαχαίρι του δολοφόνου, που πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει;

Στη δύσκολη θέση βρέθηκαν χθες οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Βόλου, όταν λίγο πριν από τις 9 το βράδυ οι σειρήνες των ασθενοφόρων που βούιζαν με μανία στην οδό Πολυμέρη έστριβαν την Αθανασάκη για να μπουν στον προαύλειο χώρο του Αχιλλοπουλείου, μεταφέροντας το ένα τη νεαρή Κωνσταντίνα χωρίς σφυγμό και το δεύτερο τον αδερφό της Γιώργο, που ήδη είχε «φύγει».

Η ομάδα των γιατρών και των νοσηλευτών της εφημερίας και δίπλα τους ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και προϊστάμενος των ΤΕΠ Ηλίας Καραμέτος έδωσαν μάχη για να σώσουν την κοπέλα, όμως ήταν και για εκείνη ήδη αργά.

Στον προαύλειο χώρο των ΤΕΠ άρχισαν να καταφτάνουν φίλοι των παιδιών από τον Βόλο και τη Μακρινίτσα. Ολοι αναζητούσαν εναγωνίως πληροφορίες για την κατάστασή τους, οι γιατροί ωστόσο περίμεναν πρώτα να φτάσουν στο Νοσοκομείο οι γονείς τους. Επιβαλλόταν πρώτα να ενημερωθούν οι ίδιοι.

 Στο μεταξύ ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στο Νοσοκομείο και ψυχολόγοι για να στηρίξουν την οικογένεια.

«Πώς είναι τα παιδιά μου; Πού τα έχουν, θέλω να τα δω» ψέλλιζε με όση δύναμη της είχε απομείνει η μητέρα τους που έφτασε στο Νοσοκομείο υποβασταζόμενη από συγγενείς.

Το πρόσωπό της ήταν αυλακωμένο από τον πόνο και την αγωνία, ενώ οι ματωμένες πληγές από το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε και την ίδια στο πρόσωπο ο δράστης ήταν εμφανείς.

Οι γιατροί έσπευσαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, εκείνη όμως όπως και ο σύζυγός της σε αναφιλητά ρωτούσαν για τα παιδιά τους.

Οσο η ώρα περνούσε η ώρα η αγωνία όλων κορυφωνόταν. Το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ότι τα δύο αδέρφια είναι νεκρά, αναπτέρωνε το ηθικό ορισμένων.

«Μπορεί να τους έχουν στο χειρουργείο. Ο Γιώργος έχει γερή κράση και η Κωνσταντίνα το ίδιο. Δεν μπορεί να μην αντέξουν», έλεγε φίλος τους θέλοντας να δώσει κουράγιο και στους άλλους.

Στις 10.00 το βράδυ όλα σκοτείνιασαν. Οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα ότι τα δύο αδέρφια είναι νεκρά. Ακολούθησαν κλαυθμός και οδυρμός. Τα κλάματα και οι λυγμοί τράνταξαν το Νοσοκομείο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Τσάπα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=