ΤΟΠΙΚΑ

Κρατείται κι ανακρίνεται ο 31χρονος για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

κρατείται-κι-ανακρίνεται-ο-31χρονος-για-644250

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας κρατείται από χθες το βράδυ, μετά την σύλληψή του ο 31χρονος, φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών αδελφών στην Μακρινίτσα.

Ο 31χρονος, ανακρίνεται από τους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 28χρονης μητέρας του παιδιού του, Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδελφού της Γιώργου Τσάπα, καθώς και για τον τραυματισμό με μαχαίρι της μητέρας των δύο αδελφών.

Ο 31χρονος Δ.Ρ., ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την αιματηρή επίθεση στα δύο αδέλφια στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, έσπευσε αμέσως να απομακρυνθεί προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του, όταν ολοκλήρωσε το νοσηρό σχέδιό του. Καταδιωκόταν για περισσότερο από μία ώρα από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό του από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που υπηρετεί στο Τμήμα Βορείου Πηλίου και τελικά ακινητοποιήθηκε στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων γύρω στις 21:40 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου με τη συνδρομή και των δυνάμεων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου