ΤΟΠΙΚΑ

Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο και σε συνοικίες στη Νέα Αγχίαλο

ασφαλτοστρώσεις-στο-κέντρο-και-σε-συν-644937

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κεντρική οδό Πατριάρχου Βασιλείου και στον οικισμό Αλωνάκι της Νέας Αγχίαλο παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του. Στις εργασίες βρίσκεται συνεχώς και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου.

Ο Αργύρης Κοπάνας σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «με ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς και συνοικιακούς δρόμους έχουμε στόχο, μέσα στην τρέχουσα θητεία μας, να παρέμβουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους δρόμους, βελτιώνοντας το οδικό δίκτυο της Νέας Αγχιάλου, το οποίο ομολογουμένως είναι ταλαιπωρημένο και επιβαρυμένο».

Ο κ. Κοπάνας συνέχισε λέγοντας «στην κεντρική οδό της Πατριάρχου Βασιλείου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης σε όλο το πλάτος από την οδό Δημοκρατίας έως την οδό Αμυρά και αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ στον οικισμό Αλωνάκι πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα σε ολόκληρο το μήκος και πλάτος του πρώτου παράλληλου δρόμου με την Εθνική Οδό.

Και οι δύο αυτές σημαντικές παρεμβάσεις οδοποιίας υλοποιούνται υπό την επίβλεψη της ΔΕΥΑΜΒ. Οι ολικές ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν στην οδό Αμυρά και κατόπιν στην κεντρική αρτηρία της Ελευθερίας.

Επεμβάσεις καθολικών και τμηματικών ασφαλτοστρώσεων προγραμματίζονται και από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου σε οδούς και σημεία , που έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η βατότητα και η ομαλή και ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

Βούληση του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας σε κάθε γειτονιά και σε κάθε συνοικία του πολεοδομικού συγκροτήματος και των περιφερειακών μας ενοτήτων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου