«Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω» τα τελευταία λόγια του αυτόχειρα  

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-04, 15:43:45
«Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω» τα τελευταία λόγια του αυτόχειρα   

 Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι δύο ασθενείς με τους οποίους «μοιράζονταν» τον θάλαμό του ο 62χρονονος Βολιώτης, που πριν από λίγη ώρα έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας  από την κλινική covid του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η εισαγωγή του 62χρονου στην κλινική προσδιορίζεται πριν από δύο μέρες. Η κλινική του εικόνα σε γενικές γραμμές ήταν καλή.

Σήμερα έδειχνε πολύ ευδιάθετος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του.

Λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριο γιατρών και νοσηλευτών, ο 62χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Κοίταξε προς το μέρος των άλλων δύο ασθενών που νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο και απευθυνόμενος προς το μέρος τους είπε: «Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω….». Πριν προλάβει κανείς να κάνει ο,τιδήποτε, ο 62χρονος πηδούσε από το παράθυρο στο κενό.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι φωνές των ασθενών ακούγονταν μέχρι έξω. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές κατάλαβαν πως έχει συμβεί κάτι κακό.

Αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Βόλου μεταβαίνει η Αστυνομία για να επιληφθεί του συμβάντος, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=