ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιά θανάτου ασθενή με covid στο Νοσοκομείο Βόλου  

βουτιά-θανάτου-ασθενή-με-covid-στο-νοσοκομ-646134

Σοκ στο Νοσοκομείο Βόλου. Πριν από λίγη ώρα έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 7ο όροφο, όπου νοσηλευόταν σε κλινική Covid ασθενής με κορονοϊό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας, άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στον κοινόχρηστο χώρο και πήδηξε στο κενό.

H εισαγωγή του 62χρονου στην κλινική προσδιορίζεται πριν από δύο μέρες. Η κλινική του εικόνα σε γενικές γραμμές ήταν καλή.

Σήμερα έδειχνε πολύ ευδιάθετος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του.

Λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριο γιατρών και νοσηλευτών, ο 62χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του. Κοίταξε προς το μέρος των άλλων δύο ασθενών που νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο και απευθυνόμενος προς το μέρος τους είπε: «Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω….». Πριν προλάβει κανείς να κάνει ο,τιδήποτε, ο 62χρονος πηδούσε από το παράθυρο στο κενό.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι φωνές των ασθενών ακούγονταν μέχρι έξω. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές κατάλαβαν πως έχει συμβεί κάτι κακό.

Αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Βόλου μεταβαίνει η Αστυνομία για να επιληφθεί του συμβάντος, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου