ΤΟΠΙΚΑ

Εδάρη διαιτητής σε ποδοσφαιρικό αγώνα!!!

εδάρη-διαιτητής-σε-ποδοσφαιρικό-αγών-851206

Σοβαρά επεισόδια σε βάρος του διαιτητή σημειώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε προχθές στο γήπεδο της ΕΤΒΑ, στα πλαίσια του εργοστασιακού πρωταθλήματος ανάμεσα στις ομάδες του ΙΜΑΣ και του 304 ΠΕΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διαιτητής που είναι εγγεγραμμένος και στα μητρώα διαιτητών του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας, οδηγήθηκε στη διακοπή του αγώνα, αφού δύο φορές ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και σε διαφορετικά σημεία του αγώνα, βιαιοπράγησαν κατά του διαιτητή. Η οριστική διακοπή του αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε είκοσι λεπτά πριν από τον αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του 304 ΠΕΒ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρχικά ο διαιτητής χτυπήθηκε από παίκτη του 304 ΠΕΒ, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του ποδοσφαιριστή. Ανάλογες σκηνές βίας σε βάρος του διεπράχθησαν και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν του επιτέθηκε παίκτης του ΙΜΑΣ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης γρονθοκόπησε το διαιτητή και του έσκισε τη φανέλα. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ προχώρησε και στην υποβολή μήνυσης κατά του δράστη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου