ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για τα επινίκια σήμερα το βράδυ στο Στάδιο

εκδήλωση-για-τα-επινίκια-σήμερα-το-βρά-851206

Το δρόμο για τη δημιουργία μίας ισχυρής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα έδειξε χθες ο δήμαρχος Βόλου Αλ. Βούλγαρης.
Ο δήμαρχος Βόλου, απονέμοντας τα εύσημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη διοίκηση της ΠΑΕ και το προπονητικό τιμ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική, άνοιξε ουσιαστικά τη συζήτηση για τη συνένωση Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου και ανακοίνωσε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία της ΕΠΣΘ για να ανοίξει ο διάλογος για τη συνένωση των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης.
“Έχουμε ήδη ξεκινήσει με το Δήμο Νέας Ιωνίας μία μεγάλη συζήτηση για τη δημιουργία ενός ενιαίου και ισχυρού Δήμου. Μπροστά σε μία τέτοια προοπτική δεν μπορεί να μη συζητάμε και τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική. Εκτιμώ ότι οι συνθήκες πλέον είναι ώριμες για να συζητήσουμε μακριά από όποιες προσωπικές απόψεις έχει ο καθένας.
Ως δημοτική αρχή θα στηρίξουμε με θέρμη όλες τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε είναι καιρός, κατέληξε ο δήμαρχος Βόλου, να δούμε με υπευθυνότητα πως θα αξιοποιήσουμε και το στολίδι μας το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Υπάρχει πλέον η δυνατότητα μέσα από τη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναδείξει το βολιώτικο ποδόσφαιρο.
Ο δήμαρχος Βόλου αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού και την άνοδο
σε όλους τους Βολιώτες και ευχαρίστησε από καρδιάς τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και την Διοίκηση, της βολιώτικης ομάδας για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που γέμισε χαρά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο.
Σήμερα Τετάρτη στο ΕΑΚ Βόλου θα πραγματοποιηθεί ένας τιμητικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ στο τέλος του αγώνα θα τιμηθούν παίκτες, προπονητής και διοίκηση από το Δήμο Βόλου.
Ο κ. Βούλγαρης διευκρίνισε εξάλλου χθες ότι το πριμ των 10.000 ευρώ που υποσχέθηκε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με τη Ρόδο δεν θα επιβαρύνει το Δήμο Βόλου, αλλά πρόκειται για πριμ που θα δοθεί από τον ίδιο προσωπικά και ορισμένους φίλους του που αγαπούν τον Ολυμπιακό.
Την ερχόμενη Κυριακή πάντως θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη φορέων στο Βόλο για να συζητηθεί ανοιχτά το θέμα κι όλοι να πάρουν θέση κατά πόσο επιθυμούν στο να ενωθούν οι δύο ομάδες, με στόχο την ενδυνάμωση του ποδοσφαίρου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου