ΤΟΠΙΚΑ

300 μπουκάλια γάλα ΕΒΟΛ κάθε μέρα σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

300-μπουκάλια-γάλα-εβολ-κάθε-μέρα-σε-δημο-368551

Τα γάλατα θα μοιράζονται στους μαθητές στην είσοδο του σχολείου στο σχόλασμα

«Πράξη ανθρωπιάς και ειλικρινούς προσφοράς» χαρακτήρισε χθες ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιάννης Παπαϊωάννου την απόφαση της Διοίκησης της ΕΑΣ Βόλου να προσφέρει έως και το τέλος της σχολικής χρονιάς 300 μπουκάλια γάλα σε όλα τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία σε καθημερινή βάση!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Τα γάλατα άρχισαν να μοιράζονται από τη Δευτέρα, ενώ τα σχολικά συγκροτήματα έχουν ομαδοποιηθεί καθώς ανά 15 μέρες θα αλλάζουν τα σχολεία στα οποία θα μοιράζονται τα γάλατα, έτσι ώστε να μοιραστούν σε όλα τα σχολεία και όλους τους μαθητές.

«Χωρίς να διαχωρίζουμε μαθητές ή σχολικές μονάδες, ανά 15 μέρες εκ περιτροπής ομάδες σχολείων θα παραλαμβάνουν τα γάλατα και τα παιδιά σχολώντας θα παίρνουν από ένα μπουκάλι», εξήγησε ο κ. Παπαϊωάννου τονίζοντας πως «στη σημερινή εποχή και τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα περισσότερα νοικοκυριά κάθε προσφορά και βοήθεια είναι σημαντική».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να αξιοποιήσουμε την ειλικρινή προσφορά των εργαζομένων, της διοίκησης της ΕΑΣ Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ. Τους ευχαριστούμε πραγματικά για την ανθρωπιά τους και τη συναίσθηση χρέους που έχουν στην κοινωνία».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επεσήμανε πως η Διοίκηση έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση εδώ και 15 μέρες περίπου, ωστόσο θέλησε να την διατηρήσει… μυστική καθώς «σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε μια κίνηση προσφοράς να γίνει διαφήμιση για τη γαλακτοβιομηχανία. Ο μόνος λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να δίνουμε σε καθημερινή βάση αυτά τα 300 μπουκάλια γάλα ήταν η πρόθεσή μας να συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο έστω και στο ελάχιστο, αφού κάθε μέρα ακούμε για παιδιά που πεινάνε στα σχολεία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου