ΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε Βολιώτη που απείλησε και χτύπησε την πρώην σύντροφό του

χειροπέδες-σε-βολιώτη-που-απείλησε-κα-682207

Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στην κρεβατοκάμαρα, όπου εισέβαλε σπάζοντας την πόρτα

Απείλησε και χτύπησε 32χρονη Βολιώτισσα, προκαλώντας στη γυναίκα απερίγραπτο φόβο και τρόμο στο ίδιο το σπίτι της όπου εισέβαλε παρά τη θέλησή της.

Χειροπέδες πέρασαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου σε 25χρονο Βολιώτη για επίθεση στην πρώην σύντροφό του.

Η 32χρονη καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια την Αστυνομία. Ο πρώην σύντροφός της –σύμφωνα με καταγγελία- εισέβαλε στο σπίτι της παρά τη θέλησή της και της επιτέθηκε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου θα δικαστεί τελικά σήμερα Παρασκευή.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι συζεί με τη γυναίκα και ότι το επεισόδιο, το οποίο δεν αρνείται, σημειώθηκε μετά από τσακωμό.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:30 όταν -σύμφωνα με την καταγγελία- ο 25χρονος επισκέφτηκε την πρώην σύντροφό του στο σπίτι της και της επιτέθηκε.

Χαστούκισε τη γυναίκα, την έπιασε από τα μαλλιά και τις έριχνε μπουνιές. Τρομαγμένη εκείνη κατέφυγε στην κρεβατοκάμαρα και κλειδώθηκε με σκοπό να τον αποφύγει και να βρει χρόνο να καλέσει την Αστυνομία.

Όμως, εκείνος εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και άρχισε να φωνάζει δυνατά. Αντί να σταματήσει και να αποχωρήσει έστω και την ύστατη στιγμή, σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα όπου παρέμεινε χωρίς τη θέλησή της.

Τελικά επενέβη η Αστυνομία και ο 25χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς κρατήθηκε και χθες συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απειλή, εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στο δικαστήριο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για την απολογία του και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Εντούτοις, ο εισαγγελέας δεν ήρε την κράτησή του. Ετσι μετά την αναβολή, συνελήφθη εκ νέου και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου