Παρουσίαση του χρηματοδοτούμενου έργου MobiliseSME του ΣΘΕΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-03-03, 11:08:42
Παρουσίαση του χρηματοδοτούμενου έργου MobiliseSME του ΣΘΕΒ

Το ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο έργο MobiliseSME (Business Exchange and Mobility Programme for SMEs) στο οποίο συμμετέχει ο ΣΘΕΒ και αφορά στην κινητικότητα του προσωπικού που απασχολούνται σε ΜΜΕ της Ε.Ε. παρουσίασε το στέλεχος του τμήματος εκπαιδευτικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Συνδέσμου κα Ελένη Ευαγγελοπούλου στις 26 Φεβρουαρίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων επιχειρηματικότητας όπου κύριο μέλημα τους είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενημέρωσή τους για ευκαιρίες ανάπτυξης.

Γενικός στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τις μετακινήσεις και τις ανταλλαγές υπαλλήλων, διευθυντών ή/ και (συν) ιδιοκτητών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε άλλη επιχείρηση που έχει την έδρα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι μετακινήσεις αυτές έχουν ως στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων του προσωπικού της επιχείρησης, τη βελτίωση της παραγωγικότητάς της αλλά και την ενίσχυση και ανάπτυξη δεσμών με τους ευρωπαίους εταίρους αυξάνοντας έτσι τις επιχειρηματικές ευκαιρίες διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου  τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου https://mobilise-sme.eu/.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=