«Απασφάλισε» και παραιτήθηκε ο Κων. Βογιατζής

Τελευταία ενημέρωση: 2021-03-02, 18:08:30
«Απασφάλισε» και παραιτήθηκε ο Κων. Βογιατζής

Εκφυλιστικά φαινόμενα και μεθοδεύσεις στον δρόμο για τις εσωκομματικές διαδικασίες κατήγγειλε ο συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Εσωκομματικές φουρτούνες στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας μία εβδομάδα πριν από την εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η προχθεσινή νομαρχιακή Συνδιάσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σημαδεύτηκε από  σοβαρές  καταγγελίες  που έκανε ο Συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας Κώστας Βογιατζής, για το «στήσιμο μηχανισμού που μεθοδεύει την εκλογή συγκεκριμένων μελών στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, υιοθετώντας μία πρακτική που δεν αρμόζει σε κόμμα της Αριστεράς».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Βογιατζής έκανε λόγο για «εκφυλιστικά φαινόμενα που δεν τιμούν τον χώρο», κατήγγειλε ότι ορισμένοι από τους υποψηφίους για τη νέα νομαρχιακή,  «μεθοδεύουν την εκλογή τους μέσω «καναλιών» που δεν συνάδουν με ό,τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού έφτασαν στο σημείο να στέλνουν με SMS μηνύματα στους εκλέκτορες ζητώντας τη στήριξή τους, έναντι άλλων υποψηφίων»  και υπέβαλε την παραίτησή του τόσο από τη θέση του Συντονιστή, όσο και από μέλος της οργάνωσης.  

Για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» οι βολές Βογιατζή αφορούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία όμως ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει προς το παρόν τουλάχιστον. Ενημέρωσε επίσης τους εκλέκτορες ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές διαδικασίες.

Ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ  ο κ. Βογιατζής επιβεβαίωσε  ότι υπέβαλε παραίτηση και πώς δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Δεν θέλησε ωστόσο να προβεί σε λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, μετά από έξι χρόνια ενεργούς παρουσίας στη θέση του Συντονιστή της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και η δήλωσή του είναι λακωνική δίνει ένα πολιτικό στίγμα: «Υπήρξα πάντα πολιτικό ον που δεν είχα στόχευση τα κομματικά αξιώματα για να δράσω. Όταν όμως ήμουν επικεφαλής μίας προσπάθειας φρόντιζα να προσπαθώ πάντα να διασφαλίζω ότι το κυρίαρχο θα είναι η προώθηση των θέσεων του κόμματος στην κοινωνία. Αισθάνομαι ότι έτσι όπως εξελίσσεται η εσωκομματική διαδικασία τοπικά, αυτός ο στόχος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη «στροφή» προσωπικά δεν μπορώ να την υπηρετήσω και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω», σημείωσε.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Οργάνωσης θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα, 7 και 8 Μαρτίου. Οι εκλέκτορες που ψηφίζουν είναι 153, ενώ η νέα νομαρχιακή θα αποτελείται από 27 μέλη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=