Εβαλε κουτάβια σε τσουβάλι και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-03-02, 12:10:51
Εβαλε κουτάβια σε τσουβάλι και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης

Ασυνείδητος έβαλε τέσσερα νεογέννητα κουτάβια μέσα σε τσουβάλι τροφής και αφού το έδεσε σφιχτά το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης.

Το γεγονός, της νέας κακοποίησης ζώων στον Βόλο, γνωστοποίησε χθες το βράδυ με ανάρτησή τους σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση σε φιλόζωους να υιοθετήσουν κάποιο από τα κουταβάκια.

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου:

«4 κουτάβια πεταμένα μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, μέσα σε τσουβάλι τροφής (προφανώς της μαμάς τους) και δεμένα τόσο ώστε να ξεψυχήσουν εκεί... Να βρέθηκαν από μόνα τους μέσα στον κάδο; Μάλλον όχι. Να επέλεξαν αυτό το μέλλον; Μάλλον όχι. Μάλλον το μέλλον τους το όρισε εκείνος ο όποιος αποφάσισε να μην στειρώσει το ζώο του και μόλις τα γέννησε και πλέον δεν τα ήθελε γιατί έχουν και ευθύνες, αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Ποιος απομακρύνει 4 μωρά ημερών από την μητέρα τους, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο αυτά όσο και την ίδια την μάνα; Ο άνθρωπος, το πλάσμα που ευθύνεται για τα ΠΑΝΤΑ!!!!

Παρακαλούμε ψάχνουμε να βρούμε φιλοξενίες για τα 4 μωρά, θέλουν αρκετό χρόνο και υπευθυνότητα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς στο κομμάτι της ανατροφής τους. Όποιος είναι διατεθειμένος και μπορεί να ανταπεξέλθει μπορεί να μας στείλει μήνυμα».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=