ΤΟΠΙΚΑ

Εβαλε κουτάβια σε τσουβάλι και το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης

εβαλε-κουτάβια-σε-τσουβάλι-και-το-πέτα-685437

Ασυνείδητος έβαλε τέσσερα νεογέννητα κουτάβια μέσα σε τσουβάλι τροφής και αφού το έδεσε σφιχτά το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης.

Το γεγονός, της νέας κακοποίησης ζώων στον Βόλο, γνωστοποίησε χθες το βράδυ με ανάρτησή τους σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση σε φιλόζωους να υιοθετήσουν κάποιο από τα κουταβάκια.

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου:

«4 κουτάβια πεταμένα μέσα σε κάδο ανακύκλωσης, μέσα σε τσουβάλι τροφής (προφανώς της μαμάς τους) και δεμένα τόσο ώστε να ξεψυχήσουν εκεί… Να βρέθηκαν από μόνα τους μέσα στον κάδο; Μάλλον όχι. Να επέλεξαν αυτό το μέλλον; Μάλλον όχι. Μάλλον το μέλλον τους το όρισε εκείνος ο όποιος αποφάσισε να μην στειρώσει το ζώο του και μόλις τα γέννησε και πλέον δεν τα ήθελε γιατί έχουν και ευθύνες, αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Ποιος απομακρύνει 4 μωρά ημερών από την μητέρα τους, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο αυτά όσο και την ίδια την μάνα; Ο άνθρωπος, το πλάσμα που ευθύνεται για τα ΠΑΝΤΑ!!!!

Παρακαλούμε ψάχνουμε να βρούμε φιλοξενίες για τα 4 μωρά, θέλουν αρκετό χρόνο και υπευθυνότητα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς στο κομμάτι της ανατροφής τους. Όποιος είναι διατεθειμένος και μπορεί να ανταπεξέλθει μπορεί να μας στείλει μήνυμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου