ΤΟΠΙΚΑ

Το 1ο θύμα- εργαζόμενη στο «Σουρλίγκειο» – Εσβησε 62χρονη

το-1ο-θύμα-εργαζόμενη-στο-σουρλίγκειο-687278

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο «Σουρλίγκειο» Γηροκομείο Καναλίων που μετατράπηκε σε υγειονομική «βόμβα» διασποράς κορονοϊού στα μέσα Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να κολλήσουν κορονοϊό η πλειοψηφία των ηλικιωμένων και του προσωπικού. Δυστυχώς, από σήμερα, εκτός από νεκρούς τροφίμους, «μετρά» και τον πρώτο θάνατο εργαζόμενου.

Μετά από 35 μέρες δύσκολης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19, «έσβησε» μία 62χρονη εργαζόμενη, η Θεοδώρα Μωραΐτη- Κρικώνη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν από τα πρώτα άτομα που «κόλλησαν» τον ιό. Είχε μεταφερθεί αρχικά στην Κλινική COVID-19, όμως ο κορονοϊός προκάλεσε πολύ σοβαρές επιπλοκές στον οργανισμό της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και διασωληνώθηκε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη γερή κράση της δεν άντεξε.

Σήμερα «κατέληξε» βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία των Καναλίων.

Η 62χρονη δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, ούτε ποτέ είχε παραπονεθεί για την υγεία της. Ήταν γεμάτη ζωή, ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος, ευσυνείδητη υπάλληλος και υπόδειγμα καλή συμπεριφοράς.

Τραγική ειρωνεία, σε κλινική κορονοϊού του Νοσοκομείου νοσηλεύεται και ο σύζυγός της. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή σύμφωνα με τους γιατρούς και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα στα Κανάλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου