Πρεμιέρα ΚΕΠ στο Τρίκερι την τρέχουσα εβδομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-28, 08:46:28
Πρεμιέρα ΚΕΠ στο Τρίκερι την τρέχουσα εβδομάδα

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να ενεργοποιηθεί μία νέα δομή στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των δημοτών.

Τις επόμενες ημέρες τίθεται σε λειτουργία Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Τρίκερι το οποίο θα στεγαστεί στο Κοινοτικό Κατάστημα και θα λειτουργήσει από άτομα που ανήκουν στο υφιστάμενο διοικητικό προσωπικό του δήμου και συγκεκριμένα από δύο υπαλλήλους.

Την ενεργοποίηση της δομής ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός είχε δρομολογήσει μαζί με την ίδρυση και λειτουργία του ΚΕΠ Αργαλαστής σε συνάντηση που είχε τότε με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά.

«Είναι αυτονόητο ότι η λειτουργία ΚΕΠ στο Τρίκερι είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να μην αναγκάζονται οι δημότες για απλές υποθέσεις να μετακινούνται στον Βόλο, διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν κι υποβαλλόμενοι σε έξοδα», σχολίασε ο κ. Μιτζικός.

Σημειώνεται ότι τα ΚΕΠ αποτελούν τα σημεία επαφής των δημοσίων υπηρεσιών με τους πολίτες και να παράσχουν υπηρεσίες μιας στάσης: θεώρηση του γνήσιου υπογραφής, θεώρηση ακριβούς αντιγράφου, έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου, έκδοση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών αλλά και πιστοποιημένες διαδικασία των ΚΕΠ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=