ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» από ανακοπή καρδιάς 49χρονος Βολιώτης

εφυγε-από-ανακοπή-καρδιάς-49χρονος-βο-687690

Ο πρόωρος και άδικος θάνατος βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους

Θρήνος ξέσπασε χθες το απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους από την ξαφνική και πρόωρη απώλεια 49χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Αργύρη Μαλαβέζο εργαζόμενο στο εργοστάσιο ΒΕΜΕΚΕΠ. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του και δυστυχώς τραγική κατάληξη.

Τα προβλήματα με την υγεία του άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα από κρύωμα. Κανένας δεν περίμενε την τραγική κατάληξη.

Δυστυχώς, ο 49χρονος δεν ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών με τις αντιβιώσεις και τα φάρμακα, με αποτέλεσμα μοιραίο. Γρήγορα παρουσίασε πρόβλημα στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του επιδεινωνόταν μέρα με την ημέρα και στις 18 Ιανουαρίου απαιτήθηκε να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Ομως, το γεγονός επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του.

Η υγεία του επιδεινώθηκε και πάλι πριν από τέσσερις μέρες και όταν διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο οι γιατροί έκριναν επείγουσα τη διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ολες αυτές τις μέρες παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό και οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφεραν. Ο 49χρονος υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε χθες βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Αργύρης Μαλαβέζος εργαζόταν πριν πολλά χρόνια ως φανοποιός και στη συνέχεια στο προαναφερόμενο εργοστάσιο, όπου απασχολούταν μέχρι και τελευταία.

Επρόκειτο για αξιαγάπητο νέο, με χαμηλό προφίλ, αγαπητό, καθώς διακρινόταν για το ήθος του.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Η οικογένειά του έχασε τον άνθρωπό της από τη μία στιγμή στην άλλη και τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος. Ο άτυχος 49χρονος κατέλειπε τη μητέρα του και δύο αδέλφια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου