ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για ζημιές από τον παγετό σε Ν. Ιωνία, Μελισσάτικα, Φυτόκο και Γλαφυρές

αιτήσεις-για-ζημιές-από-τον-παγετό-σε-ν-688138

Από τον ανταποκριτή ΕΛΓΑ Ν. Ιωνίας, Μελισσατίκων, Φυτόκου και Γλαφυρών γίνεται γνωστό πως οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό της 17ης Φεβρουαρίου 2021 σε αμυγδαλιές, κηπευτικά ή άλλες καλλιέργειες μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους δημοτικά γραφεία προκειμένου να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 (τήρηση αποστάσεων, μάσκες κ.λπ.).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής: Αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο τράπεζας, αντίγραφο ΟΣΔΕ 2020, κόστος δήλωσης (τέλη προς ΕΛΓΑ): 10 λεπτά/δέντρο (για δενδρώδεις καλλιέργειες) και 1 ευρώ/στρέμμα (για κηπευτικά).

Στη Ν. Ιωνία δηλώσεις θα γίνονται δεκτές κάθε μέρα από τις 08:30 έως τις 13:00 (με παράταση ωραρίου εάν χρειαστεί για αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών), στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ανταποκρίτρια ΕΛΓΑ Δ.Κ. Ν. Ιωνίας και Δ.Κ. Γλαφυρών για ραντεβού στα τηλ. 24210 60196

Η ηλεκτρονική κατάθεση των τελών προς τον ΕΛΓΑ (e–banking) κρίνεται η ιδανικότερη για αυτό καλούνται οι εξυπηρετούμενοι πολίτες, πριν καταθέσουν τη δήλωση τους, να διερευνήσουν και να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου