ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Αγοραστού για την αέρια ρύπανση

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-23, 20:15:56
ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Αγοραστού για την αέρια ρύπανση

 

Απροθυμία καταλογίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στο να λάβει πρωτοβουλίες για το θέμα της αέριας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την δημοσιοποίηση  στην Βουλή και στον τοπικό Τύπο των εγγράφων των εκθέσεων των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, από τα οποία προκύπτουν σαφείς ευθύνες  της Περιφερειακής Αρχής του κ. Αγοραστού για πράξεις και παραλείψεις της  για την αντιμετώπιση της αέριας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου .

Παρά το ότι απευθυνθήκαμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με δημόσιες ανακοινώσεις  μας στις οποίες διατυπώνονται συγκεκριμένα ερωτήματα , ο κ. Αγοραστός  όχι μόνο δεν έχει απαντήσει τίποτα πάνω σε αυτά, αλλά εμποδίζει και στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, μέσα από αντιδημοκρατικές  μεθοδεύσεις , την συζήτηση για αυτό το θέμα.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου υποστήριξε την απίστευτη άποψη πως οι μετρήσεις δείχνουν πως δεν υπάρχει θέμα αέριας ρύπανσης  στον Βόλο !!

Θεωρούμε πως αυτή η στάση αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την απροθυμία του κ. Αγοραστού να ασχοληθεί ουσιαστικά με ένα ζήτημα τόσο κρίσιμο για την δημόσια Υγεία και να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του, με συνέπεια η ευρύτερη περιοχή του Βόλου να έχει  καταδικαστεί από το κ. Αγοραστό  να  υφίσταται για πάντα την αέρια ρύπανση και την δυσοσμία".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=