ΤΟΠΙΚΑ

Από οξύ έμφραγμα «έφυγε» η 40χρονη στον Βόλο

από-οξύ-έμφραγμα-έφυγε-η-40χρονη-στον-693379

Η ιατροδικαστική εξέταση οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα υπέστη έμφραγμα

Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη η άτυχη 40χρονη, που απεβίωσε αιφνίδια και πρόωρα ξημερώματα προχθές Κυριακή στο σπίτι φίλη της στον Βόλο, που την φιλοξενούσε. Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον άγγελό της από τη μία στιγμή στην άλλη.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Σωμοπούλου οικονομολόγο που κατοικούσε στην Παιανία. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στον Βόλο, όταν ξέσπασε η πανδημία και αποφάσισε να περάσει την καραντίνα στην πόλη. Ολο αυτό το διάστημα φιλοξενούταν από φίλη της.

Οικείοι της ανέφεραν ότι δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Αντίθετα, ακολουθούσε υγιεινό τρόπο ζωής, με προσεγμένη διατροφή και άθληση. Της άρεζε να προσέχει τον εαυτό της και έλεγχε την υγεία της ανά τακτά διαστήματα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ακολουθώντας τις οδηγίες της οικογένειάς της που έχει σχέση με τον ιατρικό τομέα.

Παρ’ όλα αυτά, τα ξημερώματα προχθές Κυριακή αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη της την αντελήφθη από τον βήχα και τη δύσπνοια που παρουσίασε γύρω στις 5:00 και έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά μάταια. Η 40χρονη διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου χωρίς αισθήσεις και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένειά της, η οποία περίμενε εναγωνίως το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς δεν γνώριζε τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της και τα αίτια.

Η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε ότι η γυναίκα εξέπνευσε μετά από αιφνίδιο καρδιολογικό επεισόδιο.

Στην Παιανία όπου κατοικούσε η οικονομολόγος και στον τόπο κατοικίας των γονιών της έχει ξεσπάσει θρήνος.

Οικείοι της ανέφεραν ότι η 40χρονη δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της. Μάλιστα, επισήμαναν ότι είχε κάνει σχετικά πρόσφατα γενικό έλεγχο με εξετάσεις και δεν είχε διαγνωστεί κάτι.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει στον αιφνίδιο χαμό που στέρησε τη ζωή από την 40χρονη ενώ είχε ακόμη όλη τη ζωή μπροστά της για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Εξίσου σοκαρισμένη είναι και η φίλη της στον Βόλο.

Η άτυχη γυναίκα θα κηδευτεί σήμερα Τρίτη στον τόπο διαμονής της οικογένειάς της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου