Παράσταση διαμαρτυρίας Σωματείων στο Κέντρο Υγείας Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-23, 12:29:36
Παράσταση διαμαρτυρίας Σωματείων στο Κέντρο Υγείας Βόλου

Στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης με αίτημα την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαν εκπρόσωποι Σωματείων, στις 12 σήμερα το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Βόλου στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

«Οι εργαζόμενοι που δώσαμε τη μάχη μαζί με τους υγειονομικούς για να βγει όρθιος ο λαός στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους και κλιμακώνουμε τον αγώνα για:

- Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία και τα Κ.Υ. με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

-Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη των ιδιωτών στο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν επιπλέον υποδομές, γιατροί, νοσηλευτές, κλίνες για την ολόπλευρη αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και της λοιπής νοσηρότητας.

-Δημιουργία αναγκαίων εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ενίσχυση των Κ.Υ. για να ανταπεξέλθουν σε όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες. Απεμπλοκή των νοσοκομείων.

-Να παρθούν πίσω οι διώξεις σε βάρος των υγειονομικών που αγωνίζονται, όπως της προέδρου της ΟΕΝΓΕ, του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και όλων των συναδέλφων. Οι χθεσινοί «ήρωες» σήμερα με εισαγγελικές διώξεις!», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφουν τα σωματεία Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Μαγνησίας, Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας και Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, τα οποία συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=