ΤΟΠΙΚΑ

Συστάσεις για αποφυγή δραστηριοτήτων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

συστάσεις-για-αποφυγή-δραστηριοτήτω-694408

Κλειστό λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία παραμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, με τη διοίκηση σε ανακοίνωσή της να ενημερώνει το κοινό ότι απαγορεύονται η επίσκεψη και η χρήση μηχανημάτων εντός των χώρων ευθύνης της.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οπως ήδη είναι γνωστό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου παραμένει κλειστό, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για αυτό τον λόγο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για θέματα που αφορούν στη δική σας προστασία και ασφάλεια: Οσοι θέλουν να ανέβουν στο βουνό για ορειβατικό σκι ή ορειβασία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ατυχήματος κινδυνεύουν να παραμείνουν για πολλές ώρες αβοήθητοι, αφού το Χ.Κ.Π. είναι κλειστό για το κοινό. Παρακαλείσθε λοιπόν να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την ανάβαση στο βουνό.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η χρήση snowmobiles εντός των χώρων ευθύνης του Χιονοδρομικού Κέντρου. Σας παρακαλούμε θερμά να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τέτοιες δραστηριότητες.

Σε περίπτωση επίσκεψης σας στον χώρο του χιονοδρομικού κατά την περίοδο που αυτό παραμένει κλειστό, σας γνωρίζουμε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος και για τον λόγο αυτό σας αποτρέπουμε από κάθε είδους δραστηριότητά σας στον χώρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου