Ατομική πεζοπορία κορυφαίων αθλητών, γιατρών και πολιτών αύριο Κυριακή στην Μακρινίτσα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-20, 12:01:53
Ατομική πεζοπορία κορυφαίων αθλητών, γιατρών και πολιτών αύριο Κυριακή στην Μακρινίτσα

Με πρωτοβουλία αθλητών, πρωταθλητών, ορειβατών, γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, πολιτών, αύριο Κυριακή από τις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ατομική πεζοπορία στη Μακρινίτσα με αφετηρία από το πάρκινγκ.

Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τους κανονισμούς που έχει ορίσει η Πολιτεία, και ορίζουν η άσκηση να γίνεται από 1 ως 3 άτομα. Έτσι κάθε ομάδα θα ξεκινά ανά μερικά λεπτά, με αρκετά μεγάλη απόσταση από την προηγούμενη. Κάθε ομάδα θα κάνει τη διαδρομή απόστασης και διάρκειας που θα επιλέξει.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου τονίζει ότι:

«Πάντα με πλήρη ασφάλεια, τηρώντας επακριβώς τον κανονισμό των 3 ατόμων για την άσκηση, με απόλυτο σεβασμό στις αρχές, χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, σεβόμενοι πρώτα τους εαυτούς μας και με αξιοπρέπεια. Το παρών θα δώσουν και θα κάνουν την ατομική τους διαδρομή, κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου. Σημαντικότατη θα είναι η συμμετοχή στην ατομική πεζοπορία, γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου. Τη διαδρομή θα χαρούν επίσης οικογένειες και παιδιά. Μπορούν να έρθουν αθλητές κάθε αθλήματος που βρίσκεται σε lockdown αντιμετωπίζοντας άνιση μεταχείριση σε σύγκριση με τα αθλήματα που επιτρέπεται να συνεχίζονται, με συνέπεια 2 βδομάδες πριν, να γίνει το πρώτο πανελλαδικό συλλαλητήριο από αθλητές. Μόνη προϋπόθεση για όλους μας, είναι να τηρήσουμε σχολαστικά τους κανόνες. Η ατομική πεζοπορία δεν έχει διοργανωτή, και παρακαλούνται οι αρχές να έρθουν ώστε να ελέγξουν τη σωστή εφαρμογή των κανόνων. Αν θεωρήσουν ότι και πάλι διαπράττεται παράβαση, ας γίνουμε παγκοσμίως γνωστοί μέσω της σύλληψης πρωταθλητών Ελλάδας, κορυφαίων ορειβατών, αθλητών, οικογενειών, παιδιών και γιατρών».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=