Προσέφεραν μάσκες στη μνήμη της Ζωγραφιάς Χριστοφή- Κουτσογιάννη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-19, 15:01:20
Προσέφεραν μάσκες στη μνήμη της Ζωγραφιάς Χριστοφή- Κουτσογιάννη

Μάσκες προστασίας ενάντια στο ιό SARS–CoV-2 σε υπηρεσίες και ιδρύματα του Βόλου προσέφεραν σήμερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας Κωνσταντίνος Πελεκούδας και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελευθέριος  Πλαστάρας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, η Πρόεδρος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου Μαρία Τσελεπή και ο Πρόεδρος Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας Γιώργος Γκάλιος.

Στο Νοσοκομείο Βόλου παραδόθηκαν 500 παιδικές μάσκες για την παιδιατρική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου και 4.500 χειρουργικές μάσκες ενηλίκων για τις λοιπές κλινικές,  παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Ντόκου  και του Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής κ. Γεωργίου Μουλά. Στη συνέχεια, παραδόθηκαν 500 μάσκες στον Βρεφονηπιακό Σταθμό- Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος (300 αγοριών και κοριτσιών και άλλες 200 ενηλίκων). Την προσφορά παρέλαβαν ο κ. Δημήτρης Σουλίδης και η κα. Ευτυχία Μακρυδάκη.  

Τέλος, η ομάδα προσέφερε 500 ακόμη μάσκες στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη και του Υποδιευθυντή Α’ κ. Αθανασίου Καλαμποκά.

Η σημερινή δράση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της πρώην Πρόεδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας και Μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Ζωγραφιάς Χριστοφή-Κουτσογιάννη, της πρώτης γυναίκας πανελλαδικά που εκλέχτηκε Πρόεδρος και «ηγήθηκε» στον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας.

Μάλιστα, την ομάδα των προέδρων τίμησε με την παρουσία της στις παραδόσεις των μασκών, η κόρη της εκλιπούσας Δέσποινα Κουτσογιάννη. Συνολικά θα δοθούν πάνω από 10,000 μάσκες προστασίας σε δράσεις που θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες.

Όπως επεσήμαναν όσοι συμμετείχαν στη σημερινή δράση «Όλοι μαζί, μία ομάδα, μία γροθιά απέναντι στην πανδημία και αλληλέγγυοι στις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας, οι Πρόεδροι, τα ΔΣ και τα Μέλη των Συνδέσμων Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου, Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας αλλά και Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας δίνουν πάντα το δυναμικό παρόν με δράσεις και παρουσία ουσίας και προσφοράς. Γιατί όποιος παράγει, ξέρει και να προσφέρει!».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=