Εκτακτη συνεδρίαση ζητούν δύο μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-19, 14:26:43
Εκτακτη συνεδρίαση ζητούν δύο μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου

Τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου ζητούν τα μέλη του Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και Ελευθέριος Σολιδάκης, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την διαδικασία εμβολιασμού που ακολουθήθηκε, τη λίστα των εμβολιασθέντων στο Ιδρυμα, καθώς και τον κατά προτεραιοποίηση εμβολιασμού τρίτων πέραν των φιλοξενούμενων, του προσωπικού και των μελών του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή τους οι κ.κ. Ζιγγιρίδης και Σολιδάκης αναφέρουν: «Είναι τουλάχιστον λυπηρό και αναμφισβήτητα εξοργιστικό το γεγονός ότι σήμερα ως πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας προβλήθηκε η άνευ προηγουμένου και άνευ πρωτοκόλλου διαδικασία εμβολιασμού που ακολουθήθηκε στο Γηροκομείο Βόλου.

Όταν με φειδώ και προσοχή έχουν επιβληθεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα εμβολιασμού των πολιτών είναι άκρως προκλητικές, απαράδεκτες και απορριπτέες καταγγελίες και αναφορές, όπως αυτές που αναδείχθηκαν σήμερα. Ο ΕΟΔΥ και οι υγειονομικές αρχές καταβάλλουν μία τιτάνια προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών με συγκριμένες διαδικασίες και οφείλουμε να τηρούμε επακριβώς τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμοδίων.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αυτό το Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για λόγο που σε καμία περίπτωση δεν το τιμά και με βεβαιότητα προσβάλει τις αρχές του και τον σκοπό λειτουργίας του.

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, να επιρρίπτει ευθύνες γενικά αναφορικά με τη διαδικασία, παρόλο που οι ανακοινώσεις μόλις της προηγούμενης Δευτέρας περί του γενόμενου εμβολιασμού ήταν διθυραμβικές και πανηγυρικές.

Διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας από τυχόν ενέργειες των μελών της Διοίκησης προερχόμενα από το Φιλανθρωπικό Σωματείο και παράλληλα δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είχαμε καμία ενημέρωση σχετικά με τη σύνταξη και το περιεχόμενο της λίστας των εμβολιασθέντων και τυχόν παρεμβάσεις επ’ αυτής.

Θεωρούμε επιβεβλημένη τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε για την διαδικασία που ακολουθήθηκε, τη λίστα των εμβολιασθέντων στο Γηροκομείο Βόλου καθώς και τον κατά προτεραιοποίηση εμβολιασμό τρίτων άσχετων με τους φιλοξενούμενους, το προσωπικό και το Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Τέλος δηλώνουμε, πριν αναλάβουν δράση οι αρμόδιες Αρχές για τη σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, έχει έρθει πιθανότατα η ώρα ορισμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις πράξεις και παραλείψεις που τέλεσαν και να πράξουν τα δέοντα…».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=