ΤΟΠΙΚΑ

Προειδοποίηση στα πολυκαταστήματα

προειδοποίηση-στα-πολυκαταστήματα-371563

Για την αυθαίρετη υπαίθρια διαφήμιση που προκαλούν ανεξέλεγκτα στην πόλη

Συνάντηση με τους υπεύθυνους των πολυκαταστημάτων που δραστηριοποιούνται στο Βόλο είχε πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας Χαρ. Τσαμπάζης. Στόχος η ανεξέλεγκτη αφισορύπανση που προκαλείται καθημερινά σε όλη την πόλη από την αλόγιστη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων σε όλα τα σπίτια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές από τον Αντιδήμαρχο ωστόσο ο κ. Τσαμπάζης με δύο λέξεις ξεκαθάρισε τη στάση της Δημοτικής Αρχής σε ένα ζήτημα που αποτελεί « πληγή» για την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, αλλά ταυτόχρονα συνιστά και μία μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού προς τις υπόλοιπες ομοειδείς τοπικές επιχειρήσεις.. «Στην πρώτη φάση αρκεστήκαμε σε συστάσεις. Σε β΄φάση θα προβούμε σε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Θα φτάσουμε ακόμη και σε αφαίρεση της άδειας λειτουργίας», κατέληξε ο κ. Τσαμπάζης.

Όσον αφορά την υπηρεσία Καθαριότητας ο κ. Τσαμπάζης έκανε λόγο για το πρόβλημα που αρχίζει και πάλι να γίνεται ο βραχνής της υπηρεσίας που δεν είναι άλλος από αυτόν της έλλειψης προσωπικού, καθώς στις 19 Μαρτίου λήγουν οι 8μηνες συμβάσεις 106 εργατοϋπαλλήλων .Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τους αναπληρώσουμε σύντομα, σημείωσε με νόημα ο Αντιδήμαρχος Βόλου που επανέλαβε ότι η υπηρεσία έχει έλλειμμα 700 κάδων απορριμμάτων ( 550 πράσινοι κάδοι και 150 μπλε κάδοι ανακύκλωσης ) που καταστράφηκαν ή κάηκαν.

Σε λειτουργία το Δημαρχείο

Από σήμερα, αργά το μεσημέρι, εξάλλου αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Δημαρχείου Βόλου, μετά τις σοβαρές καταστροφές που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Από νωρίς σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές για τη λειτουργία του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές τέθηκαν σε λειτουργία μετά τις 12 το μεσημέρι. Ωστόσο και σήμερα η μυρωδιά από τα αποκαΐδια της φωτιάς ήταν έντονη σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Σημειώνεται πως σε όλο το κτίριο του Δημαρχείου δεν υπάρχουν κάμερες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου, ενώ σήμερα συνεργάτες του Δημάρχου εκείνο το οποίο συζητούσαν ήταν ότι εκείνο που εξετάζεται είναι η φύλαξη του Δημαρχείου σε 24ωρη βάση.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου