ΤΟΠΙΚΑ

Μαλλιά κουβάρια οι ντόπιοι πολιτικοί

μαλλιά-κουβάρια-οι-ντόπιοι-πολιτικοί-851206

Με χθεσινές δηλώσεις της η Ζέττα Μακρή κάνει λόγο για «όψιμους σφετεριστές» των προσπαθειών που έκανε η ίδια για τη δρομολόγηση των διαδικασιών για το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στη Νέα Ιωνία. Η συγκεκριμένη φράση της Ζέττας Μακρή είναι προφανές ότι «φωτογραφίζει» το Θανάση Νάκο, που λίγες ώρες πριν είχε δώσει στη δημοσιότητα σχετικό δελτίο Τύπου με το οποίο έκανε λόγο για ένα ακόμη «έργο – αίτημα της Νέας Ιωνίας που παίρνει το δρόμο του».
Στον αντίποδα, στο στρατόπεδο των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ, είχαμε διαφοροποιήσεις, έστω και με εύσχημο τρόπο, καθώς με δηλώσεις τους η Ροδούλα Ζήση και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κ. Καρτάλης δεν φαίνεται να συμμερίζονται την αισιοδοξία της ΝΑΜ για τις χθεσινές υποσχέσεις της ΑΓΕΤ.
Είναι αδιανόητο λέει η κ. Ροδούλα Ζήση «να δίδεται χρονοδιάγραμμα από μία μεγάλη βιομηχανία για μέτρα που έπρεπε να ληφθούν χθες», ενώ και ο Κ. Καρτάλης από την πλευρά του επισημαίνει ότι «δεν είναι σύμμαχος για την τοπική κοινωνία ο χρόνος που ζητά η εταιρία».
Το σκηνικό ολοκληρώνεται με την αντιπαράθεση Νάκου – Κουντούρη για το θέμα του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου