ΤΟΠΙΚΑ

Βόλος: Χτυπούν κουδούνια δήθεν για καταγραφή ένδειξης της ΔΕΗ

βόλος-χτυπούν-κουδούνια-δήθεν-για-κατ-769172

Την ανησυχία τους εξέφρασαν αναγνώστες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, αναφέροντας ότι άγνωστοι χτύπησαν προχθές το βράδυ το κουδούνι του σπιτιού τους, ζητώντας τους να ανοίξουν, με την πρόφαση ότι πρέπει να καταγράψουν την ένδειξη στο ρολόι της ΔΕΗ.

Οι αναγνώστες που επικοινώνησαν χθες με την εφημερίδα, εξέφρασαν την απορία τους για το παραπάνω γεγονός, τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ καταγράφουν τις ενδείξεις των μετρητών πρωινές ώρες και όχι μετά τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα, ανέφεραν ότι δεν παρατηρήθηκε ανάλογο φαινόμενο σε παρακείμενα σπίτια, την ίδια ώρα, μετά από έρευνα που διενήργησαν, ενώ εφιστούν την προσοχή των Βολιωτών, να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα τα μοναχικά άτομα μεγάλης ηλικίας.

Προσοχή συνιστά το Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

Με αφορμή τις καταγγελίες αυτές σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Εργοληπτών, Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, επισημαίνει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια, προσπάθειες παράνομης εισβολής σε οικίες με την πρόφαση της καταγραφής της ένδειξης του μετρητή στο ρολόι της ΔΕΗ. Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας ενημερώνει τους πολίτες, ότι οι έλεγχοι των τεχνικών της ΔΕΗ γίνονται μόνο πρωινές ώρες, ποτέ απογευματινές, πόσο μάλλον βραδινές! Οποιαδήποτε τέτοια παράνομη δράση πέφτει στην αντίληψή μας, θα πρέπει να καταγγέλλεται άμεσα στις αστυνομικές αρχές για την ασφάλεια όλων μας. Επίσης, συστήνει, όσοι πολίτες έχουν τους μετρητές μέσα στα σπίτια και τις αυλές τους, να απευθυνθούν σε Αδειούχους Ηλεκτρολόγους του ΣΕΗΜ ώστε να μεταφερθούν οι μετρητές εκτός των οικιών τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η ασφάλεια όλων μας προέχει και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στον κάθε επιτήδειο που απειλεί τη ζωή και την περιουσία μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου