Ενημερωτική συνάντηση Χρ. Μπουκώρου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-27, 19:32:15
Ενημερωτική συνάντηση Χρ. Μπουκώρου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

 

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου 2021, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας για την εξέλιξη των εξοπλιστικών προγραμμάτων και για κάποια ζητήματα που αφορούν και τη Μαγνησία.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος δήλωσε ότι, «από την ενημέρωση που είχα από τον υπουργό, αντιλαμβάνομαι ότι η αμυντική ισχύς της χώρας αναβαθμίζεται ταχύτατα και ποιοτικά. Οι ρυθμοί είναι πρωτόγνωροι και για το λόγο αυτό  αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και στους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων».

Επίσης, ο Υ.ΕΘ.Α., γνωρίζοντας το διαχρονικό ενδιαφέρον του βουλευτή Μαγνησίας για την Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, τόνισε ότι η θέση της 32ης ΤΑΞ ΠΖΝ είναι ακλόνητη και μάλιστα ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία δύο αρματαγωγών του Πολεμικού Ναυτικού στον Βόλο. «Έτσι επιβάλλει το νέο δόγμα και οι επιχειρησιακές ανάγκες», υπογράμμισε ο Υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος.   

Επιπλέον, ο Υ.ΕΘ.Α., σε συνέχεια της συζήτησης που είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής (21-12-2020) αναφορικά με το ζήτημα των Α.Σ.Σ.Υ. των τάξεων κατάταξης 1991 και 1992 , ενημέρωσε τον Χρήστο Μπουκώρο ότι το θέμα των Α.Σ.Σ.Υ. με τάξη κατάταξης το 1991 θα διευθετηθεί εντός του επόμενου τριμήνου και των καταταγέντων Α.Σ.Σ.Υ. το 1992 αμέσως μετά.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για την ενημέρωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=