ΤΟΠΙΚΑ

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση 54χρονου από τον Βόλο

μυστήριο-παραμένει-η-εξαφάνιση-54χρονο-769950

Κοινωνικός συναγερμός για τον άντρα, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο εβδομάδες

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες εξαφάνισης του 54χρονου Βολιώτη, καθώς χάθηκαν τα ίχνη του από την περιοχή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου και αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για τον Απόστολο Σαμπλίδη. Η οικογένειά του τον αναζητεί από τις 11 Ιανουαρίου, όταν σταμάτησε να επισκέπτεται τη σύζυγό του που νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ούτε έχει κίνητρο, ώστε να εικάσει κανείς ότι έφυγε με τη θέλησή του. Οικείοι του αναφέρουν επιπλέον ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, που πήγαν στο σπίτι του μετά τη δήλωση εξαφάνισης, είδαν ότι όλα είναι κανονικά και δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο.

Κανένας δεν γνωρίζει τι συνέβη και δεν δίνει σημεία ζωής. Η κόρη του που ήρθε στον Βόλο από την Κύπρο ανησυχεί.

Τις έρευνες της Αστυνομίας δυσκολεύει το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης έγινε μετά από δύο εβδομάδες. Ετσι χάθηκε σημαντικός χρόνος για να συγκεντρωθούν στοιχεία για τις κινήσεις του το διάστημα πριν την εξαφάνιση.

Ο 54χρονος έχει γαλαζοπράσινα μάτια, ύψος 1,70 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν με μαύρες ρίγες στα μανίκια, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια μαύρου χρώματος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του στις 25 Ιανουαρίου. «Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», προτρέπει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου