ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση για την τοιχοκόλληση- διαπόμπευση προσώπου στον Βόλο

μήνυση-για-την-τοιχοκόλληση-διαπόμπε-770390

Υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου για συκοφαντική δυσφήμηση

Στην υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση προχώρησε χθες ο πολίτης, που αναφέρεται σε φωτοτυπίες που τοιχοκολλήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης ότι είναι «παιδόφιλος».

Τις προηγούμενες μέρες άγνωστοι τοιχοκόλλησαν φωτοτυπίες σε πολλά σημεία από τον θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέχρι τον Αναυρο, με τις οποίες προειδοποιούσαν γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους γιατί άνδρας που κατονομάζεται με τα στοιχεία του και τα στοιχεία των γονιών του είναι «παιδόφιλος».

Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Εγινε γνωστό και στην Αστυνομία, η οποία δεν έχει υπόψη της σχετικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης κατέφυγε χθες στα Δικαστήρια Βόλου και υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνθηκε στον ίδιο για να ενημερωθεί τι συνέβη, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Οπως ανέφερε, προκλήθηκε ήδη μεγάλη ταραχή στην οικογένειά του, η οποία πρέπει τώρα να ηρεμήσει. Σε ερώτηση αν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την ενέργεια δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας ότι τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η Δικαιοσύνη. «Εγινε η μήνυση και τελεί υπό διερεύνηση», πρόσθεσε.

Επισημαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα υποβλήθηκε αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου για περιστατικό που καταγράφηκε πριν από αρκετές μέρες, δεν είναι όμως γνωστό αν αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση ή σε κάποια άλλη.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιοποίηση στοιχείων προσώπου για μία τόσο σοβαρή κατηγορία συνιστά όχι μόνο προσβολή, αλλά και διαπόμπευση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου