ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη του Χρήστου Μπουκώρου στην Αργαλαστή

επίσκεψη-του-χρήστου-μπουκώρου-στην-α-771846

Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο και το Δημαρχείο Ν. Πηλίου

Το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου 2021, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Κατά την επίσκεψή του ο βουλευτής Μαγνησίας συναντήθηκε με το προσωπικό αλλά και τη Διευθύντρια του κέντρου υγείας κ. Σωλήνη Ελένη, όπου συζήτησαν εκτενώς για τα προβλήματα και τις ανάγκες της δομής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Συγκεκριμένα, η κ. Σωλήνη ενημέρωσε τον βουλευτή για την ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής με προσωπικό. Επίσης, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της τοποθέτησης των αγροτικών ιατρών. Ο βουλευτής Μαγνησίας, με αφορμή τη συζήτησή του με την κ. Σωλήνη, επικοινώνησε εκείνη την ώρα με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, μεταφέροντας το αίτημα για τη στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων με αγροτικούς ιατρούς. Ο Αν. Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε τον βουλευτή Μαγνησίας ότι αποτελεί ζήτημα ημερών η τοποθέτηση αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ανάσα και στο κέντρο υγείας. Επίσης, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ο βουλευτής έδραξε της ευκαιρίας να συνομιλήσει και με όσους πολίτες είχαν προγραμματίσει για σήμερα τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια της επίσκεψής του στην Αργαλαστή, ο Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Παρρησιάδη, οι οποίοι τον ξενάγησαν στα έργα ανέγερσης του νέου δημαρχείου, ζητώντας μάλιστα τη συνδρομή του βουλευτή για τις δαπάνες εξοπλισμού του, όταν αυτό περατωθεί.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου, όπου συζήτησε με στελέχη της υπηρεσίας για τα έργα που αφορούν τις υποδομές του δήμου, ενώ μάλιστα είχε την ευκαιρία να παραστεί και στην κοπή πίτας των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου