ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ

ημερίδα-για-την-παρουσίαση-των-προγρα-774019

Ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιήσει το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ) για την παρουσίαση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Κατά τη διάρκειά της θα γίνει σύντομη παρουσίαση του Οργανισμού, η δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων και τα προγράμματα απασχόλησης.

Ομιλητές θα είναι η διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλίας Όλγα Τσιούρβα, ο διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο πρόεδρος του 7ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2020 και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν επίσης τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος, με το ονοματεπώνυμό σας, ηλεκτρονικά στο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2410 531422.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου