Διάκριση ξενοδοχείου στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-23, 16:56:05
Διάκριση ξενοδοχείου στη Μαγνησία

Υψηλή βαθμολογία στα Traveller Review Awards 2021 του @bookingcom απέσπασε το «Hotel Zefiros» στον Αη Γιάννη Πηλίου

 

 

Επιβράβευση μακράς, γόνιμης πορείας στο πεδίο του τουρισμού αποτέλεσε η διάκριση που απέσπασε το ξενοδοχείο «Zefiros» στον Αη Γιάννη Πηλίου, πολλαπλασιάζοντας τα εύσημα για την οικογένεια Καραουλάνη. Το ξενοδοχείο συγκαταλέγεται μεταξύ των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο του θεσμού Traveller Review Awards 2021 του @bookingcom.

Επιβράβευση κόπων και προσπαθειών η υψηλή βαθμολογία, 9 στα 10, που απέσπασε το ξενοδοχείο, με τα ενθουσιώδη, επαινετικά σχόλια των πελατών, να είναι αναρτημένα στην διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα του ξενοδοχείου, μέσω της booking.

«Παρά την πολύ δύσκολη χρονιά το 2020 είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτό το βραβείο που είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για όλη την ομάδα του «Hotel Zefiros». Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους φιλοξενούμενους μας, που έμειναν μαζί μας το 2020 και έκαναν το βραβείο δυνατό. Σας ευχαριστώ» έγραψε η Δήμητρα Καραουλάνη στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Αδελφή του Βασίλη Καραουλάνη, αντιπροέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, η Δήμητρα Καραουλάνη, «ψυχή» του ξενοδοχείου «Zefiros», συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, με έμφαση στην φιλοξενία, που χαρακτηρίζει, άλλωστε, όλη την περιοχή.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συγκεκριμένη διάκριση, ενώ επεσήμανε ότι «μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας booking.com πραγματοποιούνται οι online κρατήσεις επισκεπτών από όλο τον κόσμο και έχουν τη δυνατότητα μετά την διαμονή τους, να γράψουν κάποια κριτική για την εμπειρία τους στο κατάλυμα το οποίο επιλέγουν. Είθισται όλα τα καταλύματα να έχουν βαθμολογία. Δουλεύουμε πολλά χρόνια με την booking και τα τελευταία χρόνια με πολύ σκληρή δουλειά, προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλό ποσοστό θετικών κριτικών».

Εφαλτήριο συνέχειας για το μέλλον οι θετικές κριτικές των τουριστών, με την κ. Καραουλάνη να τονίζει ότι «αντιμετωπίζουμε συνεργάτες και επισκέπτες σαν να είμαστε μια οικογένεια. Η αίσθηση που παίρνουν φεύγοντας οι επισκέπτες είναι ότι πλέον ότι έχουν δικούς τους ανθρώπους και έτσι αναπτύσσουμε μια πιο στενή σχέση. Εμείς δίνουμε την ψυχή μας σε αυτό, την αγάπη, τη φιλοξενία μας».

Με πορεία ετών

Ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση προκαλεί το συγκεκριμένο βραβείο, γιατί αφορά στο ξενοδοχείο που δημιούργησαν με πολύ σκληρή δουλειά και ακούραστη προσπάθεια οι γονείς της, Απόστολος και Ελένη Καραουλάνη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, στην περιοχή όπου έκαναν, πριν από χρόνια, το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα, με την ταβέρνα – ψησταριά – εστιατόριο «Ζέφυρος».

Η οικογένεια Καραουλάνη διατηρεί δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του Αη Γιάννη, το «Zefiros» και το «Καραουλάνης beach», συνεχίζοντας με το ίδιο πάντα μεράκι και την ίδια αγάπη για το Πήλιο, την πορεία στον τουρισμό.

Στόχοι για τη νέα τουριστική σεζόν «να μπορέσουμε να ανοίξουμε νωρίτερα και να διασφαλίσουμε λίγο μεγαλύτερη σεζόν από πέρυσι. Πέρυσι, ξεκινήσαμε με μηδέν κρατήσεις, μηδέν συμβόλαια. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα για όλους, υπάρχει φόβος στον κόσμο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ούτε ερωτήσεις, ούτε ένα απλό ενδιαφέρον ακόμη, όλα είναι πολύ ρευστά, άρα μένω μόνο στο ρήμα «ευελπιστούμε», να πάνε όλα καλύτερα», είπε.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει το υψηλό επίπεδο των ξενοδοχειακών μονάδων της Μαγνησίας, τις αξιέπαινες προσπάθειες των συναδέλφων της, τη δυνατή τους παρουσία στο επιχειρείν, σε πείσμα των δυσκολιών και της αβεβαιότητας της πανδημίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=