ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή και πάλι ο «Κάμελ» μετά τη νέα επίθεση

στη-φυλακή-και-πάλι-ο-κάμελ-μετά-τη-νέ-775172

Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει πάλι ο «Κάμελ» μετά την χθεσινή νέα επίθεση σε νέα γυναίκα στον Βόλο.

Σήμερα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 60 ημερών χωρίς αναστολή στον 38χρονο Βολιώτη, τον οποίο έκρινε ένοχο για το αδίκημα της απειλής και δεν του χορήγησε τη δυνατότητα αναστολής επειδή είναι υπότροπος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη ο 38χρονος συνάντησε τυχαία στον δρόμο στην οδό Παγασών με Ρήγα Φεραίου 29χρονη και απρόκλητα της έκανε άσεμνη χειρονομία και την απείλησε κρατώντας ένα μπουκάλι που περιείχε βενζίνη.

Η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε να απομακρυνθεί. Όταν συνήλθε, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ζήτησε την τιμωρία του.

Ο «Κάμελ» συνελήφθη και κρατήθηκε και σήμερα στο Αυτόφωρο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και ότι κρατούσε και στα χέρια του το πλαστικό μπουκάλι με τη βενζίνη.

Στο δικαστήριο δεν εξετάστηκε κανένας μάρτυρας, αναγνώστηκε όμως, η κατάθεση της παθούσας και τον έκρινε ένοχο για την απειλή.

Ο «Κάμελ» είχε μόλις αποφυλακιστεί μετά την επίθεση που είχε διαπράξει σε βάρος φοιτήτριας στις 10 Δεκεμβρίου. Εχει διαπράξει αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας πριν τις γιορτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου