ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν το Νοσοκομείο Βόλου

στηρίζουν-το-νοσοκομείο-βόλου-776306

Σημαντική προσφορά υγειονομικού υλικού από βολιώτικη επιχείρηση

Τη μάχη του υγειονομικού προσωπικού της χώρας αναγνωρίζουν και στηρίζουν ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και φορείς μέσα από δράσεις που σκοπό έχουν να ενισχύσουν τον ευαίσθητο και καίριο για όλους, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, τομέα της υγείας. Κάθε ημέρα νέες επιχειρήσεις, φορείς και κοινωφελή ιδρύματα προστίθενται στη λίστα αυτών που με τις δωρεές τους στηρίζουν την προσπάθεια των υγειονομικών και στέκονται δίπλα τους αυτή τη δύσκολη στιγμή εμπράκτως.

Ανάμεσά τους και τα Οπτικά Δημητριάδη, μια βολιώτικη επιχείρηση που αναγνωρίζοντας τον διαρκή αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και θέλοντας να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλη την ομάδα του Νοσοκομείου, το διοικητικό προσωπικό, τους γιατρούς αλλά και τους νοσηλευτές για την ενεργή τους δράση εν μέσω της πανδημίας, προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά υλικού ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, τα Οπτικά Δημητριάδη προχώρησαν στη δωρεά 1.100 προστατευτικών προσωπίδων (Face Shield) για την προφύλαξη, την ασφάλεια και την απρόσκοπτη συνέχεια του έργου του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Βόλου. Τις προστατευτικές προσωπίδες παρέλαβε το Αχιλλοπούλειο τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, έπειτα από αποδοχή της δωρεάς από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ο πρόεδρος και τα μέλη του οποίου ευχαρίστησαν θερμά την επιχείρηση για την πολύτιμη προσφορά της που ανταποκρίνεται στις μεγάλες ανάγκες των ανθρώπων που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου