Ξανασφυρίζει το τρένο στη γραμμή Βόλου - Λάρισας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-21, 15:52:02
Ξανασφυρίζει το τρένο στη γραμμή Βόλου - Λάρισας

Επανέρχονται τέσσερα καθημερινά δρομολόγια από Βόλο για Λάρισα

 

 

Μετά από δύο και πλέον μήνες και μετά από τις έντονες αντιδράσεις  που είχε προκαλέσει ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός του Βόλου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να επαναφέρει τέσσερα δρομολόγια του τρένου από Βόλο για Λάρισα και το αντίστροφο.

Για την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώθηκε σχετικά το προσωπικό του ΟΣΕ στον Βόλο, καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στις θέσεις του. Επίσης ενημερώθηκε και ο εργολάβος στον οποίο έχει ανατεθεί η έκδοση των εισιτηρίων στο  επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ επανακυκλοφορούν από την ερχόμενη Δευτέρα οι αμαξοστοιχίες που ξεκινούν από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου στις 06.50, 08.37, 13.40 και 17.40. Από τη Λάρισα αντίστοιχα για Βόλο οι αμαξοστοιχίες θα ξεκινούν 07.43,09.35,14.45 και 18.45.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.  επίσης υπενθυμίζει πως η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις, ενώ ακόμη σημειώνει πως έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=